Dones diverses, plaers diversos

*Diferents tipus de dones i diferents tipus de cossos, plaers, desitjos…

Diferents tipus de dones en una, també. Perquè no sempre som les mateixes en totes les situacions ni amb totes les persones. Tampoc en tots els nostres moments vitals. Ni en les diferents fases del cicle menstrual🌚 (les que menstruem).

*Hi ha dones que canten i ballen, que creen, d’altres que emprenen, altres que busquen relacionar-se, algunes que volen explorar la seva sexualitat, altres que volen llegir i crear, o d’altres que volen autosuperar-se. Algunes que s’enamoren, d’altres que cuiden i d’altres que no. D’altres que manipulen i fan mal, també. (desmitifiquem la hiperbondat femenina). Dones de tot tipus; petites, adolescents, adultes… vàlides totes i en totes les seves expressions i moments.

*Això si: presents i no silenciades. Empoderades. Respectades. No menyspreades i capaces. Amb desitjos i aspiracions. Dones reals. No idealitzades. Persones. Amb vulnerabilitats, sombres i llums. Amb dret a ser tal i com son. Vàlides per a sentir-se estimades i per estimar. Amb permís incondicional per a viure i experimentar emocions. Per equivocar-se i tractar-se bé a elles mateixes. De no ser perfectes ni de necessitar ser salvades per ningú.

*I tu? de quines dones t’envoltes?
*Com vius aquesta diferencia?
*Creus que només hi ha una única manera de ser dona? Explora’t. Mira més enllà i mira el teu entorn.

Àvies, mares, filles, tietes, cosines, professores, terapeutes, líders, amigues, empresaries, col·legues….

*Crec que el canvi comença a l’interior i requereix d’autonomia, però careix de sentit si no estàs ben acompanyada, per això necessitem dels altres, perquè som interdependents i perquè ens fan crèixer*.

*Aceptar la diferencia ens enriqueix i ens fa sortir del narcisisme i l’individualisme. Ens permet tolerar que l’altre no és igual que nosaltres, sortir de la lluita infantil i apropar-nos a la cooperació adulta.

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s