La Teràpia sexual

🏵️Amb la teràpia sexual, treballem amb tot allò que hi ha darrere dels diferents malestars relacionats amb la sexualitat.

🌱El símptoma és quelcom sexual. Això es pot traduir en: dolor durant la penetració, falta de desig, dificultats per arribar a l’orgasme, ejacular precoçment o dificultats en l’erecció, etc.

L’objectiu és que amb la teràpia sexual, la persona pugui viure la sexualitat d’una manera més satisfactòria per a millorar la seva qualitat de vida. 🤯Això no vol dir que aconsegueixi tenir més relacions sexuals o obtingui més «tips» i tècniques de com millorar el sexe i obtenir més plaer.

Tampoc que hi hagi una bareta màgica que ajudi a solucionar aquest malestar.

🌸🐢La teràpia sexual és un procés, on ens submergim conjuntament.

La idea principal és que la persona pugui millorar la relació amb si mateixa i el contacte íntim amb l’altra persona, amb connexió amb cos-ment-ànima. Així doncs, treballem conjuntament amb allò individual i també relacional.

Darrere un malestar que té a veure amb la sexualitat, hi ha una historia vital, aspectes socials (heteronormativitat), mites, i vivencies personals que cal abordar perquè també ens atravessen el cos i ens afecten al nostre dia a dia.

T’acompanyo per a treballar des de l’arrel🌱 però sense oblidar-nos de l’aqui i l’ara🙏


T’acompanyo si…  • Et trobes en dificultats relacionades amb la teva sexualitat: orientació sexual, relacions sexoafectives, identitat, dificultats per a conectar amb el desig, dificultats per arribar a l’orgasme, ejaculació precoçdisfunció erectil.
  • Has patit situacions d’abusos i/o de violencia. Maltractament a la infància, violència masclista.
  • Problemes de parellaproblemes de comunicació, processos de separació, falta de desig i espais de connexió…
  • Problemes relacionats amb la ginecologia i la salut sexual: inici i final del cicle reproductiu, somatitzacions, alteracions estat d’ànim per alguna complicació mèdica, problemes relacionats amb conductes sexuals de risc, autoconeixement i empoderament personal, etc..

  • Problemes relacionats amb l’embaràs: maternitats-paternitats: Ambvivalencia en relació l’embaràs, problemes derivats del postpart, alteracions estat d’ànim per abortdol perinatal.